![]() |
Antalya'da Okçuluk Turizmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Antalya'da Okçuluk TurizmiAntalya'da Okçuluk Turizmi İtalya'da düzenlenen Okçuluk Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden ve Avrupa üçüncüsü olan Vedat Erbay, Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Kamelya World Hotel'de çalışmalarını sürdürüyor ![]() Türkiye'nin turizm cenneti Antalya'da okçuluk turizmi de gelişme gösteriyor ![]() Antalya'da çalışmalarını sürdüren Vedat Erbay, bu yıl yarışmalarının çok yoğun olduğunu belirterek, 'Geçtiğimiz Kasım ayından bu yana hemen hemen her ay değişik ülkelerde yarışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Turizm'de okçuluğun önemli olduğunu söyleyen Erbay, 'Turizm'de okçuluk çok ileri düzeyde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manavgat'ta okçuluk okulu kurduklarını belirten Erbay, 'Burada tüm dünyaya öğrenci yetiştiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Manavgat'ta okçuluk eğitimi alan Rus Sergei Shkintil okçuluk sporunun çok enteresan olduğunu belirterek, 'Okçuluğu ilk defa Manavgat'ta denedim ve çok sevdim ![]() ![]() ![]() Kasım ayında Manavgat Kamelya World'de okçuluk yarışması düzenleneceğini söyleyen Vedat Erbay, bir haftalık eğitim sürecinde yurt dışından gelen misafirlere günde 5 saat eğitimler verileceğini ve Kamelya World Cup 2008 adı altında okçuluk turnuvası düzenleneceğini söyledi |
![]() |
![]() |
|