![]() |
Hedeflenen Kiloya Indikten Sonra Ne Yapmalı ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hedeflenen Kiloya Indikten Sonra Ne Yapmalı ?Hedeflenen kiloya indikten sonra ne yapmalı ? Fazla kilolarınızdan kurtuldunuz ve amaçladığınız kilonuza ulaştınız ![]() Hedeflenen kiloya indikten sonra ne yapmalı ? Nasıl olsa bir - iki kilodan kilodan bir şey olmaz deyip eskisi gibi kontrolsüz yemeğe mi başlayacağız? Bu kadar çaba harcadıktan sonra tabii ki HAYIR! Çünkü eski alışkanlıklara dönmenin verilen kiloları da geri getireceğini hatırlatmak istiyorum ![]() ![]() ![]() 1 - Gerçekçi olmayan ve ulaşılamaz hedefler belirlenmesi ![]() ![]() ![]() ![]() 2 - Bireylerin zayıflama programında kazandıkları beslenme alışkanlıklarını devam ettirmemesi ![]() Birçok kişi zayıflama programı süresince yaptığı aktiviteyi bıraktığında kiloyu koruyamaz ve tekrar kilo alabilir ![]() ![]() ![]() HAREKET PLANI: NE YAPMALIYIZ? Kiloyu korumanın sırrı protein karbonhidrat ve yağ dengesinde yatar ![]() ![]() ![]() “Yine mi diyet yapmam gerekiyor?” “Ben hiçbir zaman istediğim gibi yemek yiyemeyecek miyim?” diye sorduğunuzu duyar gibiyim ![]() ![]() ![]() ![]() Kilo koruma yöntemi normal öğününüzde almanız gerekenden daha çok kalori aldıysanız bunu dengeleyebilmeyi sağlar ![]() ![]() Özel bir gündesiniz (doğum günü parti kokteyl yılbaşı bayram vs) üç seçiminiz olduğunu düşünün ve hangisini seçmek istediğinize siz karar verin ![]() DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ! Bugün sizin doğum gününüz ve arkadaşlarınız akşam için size sürpriz bir parti hazırlamış ![]() ![]() ![]() 1 ![]() “Bugün doğum günümyemek yemek için daha özel bir gün olabilir mi? Canımın istediği kadar yemek yiyip içeceğim bir - iki kilodan bir şey olmaz ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ”Kilo vermek için o kadar uğraştım tartıya çıkıp kendimi 100 gram bile almış görmeye tahammül edemem ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ''İstediğim kiloya ulaştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milliyet ![]()
![]() |
|