Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2010, ağustos, bayramı, klibi, tsknın, zafer

2010 Tsk'nın 30 Ağustos 2010 Zafer Bayramı Klibi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2010 Tsk'nın 30 Ağustos 2010 Zafer Bayramı Klibi

2010 TSK'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı klibi

Genelkurmay Başkanlığı 30 Ağustos kutlamaları çerçevesinde, Zafer Haftası boyunca televizyonlarda gösterilmek üzere kısa klipler hazırlattı

Kliplerde Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Emel Sayın, Ferhat Göçer, Dolunay Soysert, Murat Evgin, Doğa Rutkay, Berksan, Süheyl-Behzat Uygur kardeşler gibi ünlü isimlerin yanında, Sibal Can adlı bir sınıf öğretmen, Demet Sengin adlı bir öğrenci, güvenlik görevlisi olarak çalışan ve bir şehitin abisi olan Özcan Tambaş ile Erdal Burhan ve Uysal Arıcan adlı gazilerin kutlama mesajları yer alıyor

Kliplerde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tatbikat ve operasyonlarından görüntüler yer de alıyor 'Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye' ile 'Herşey Barış İçin' sloganları altında iç güvenlik harekatından ve Kore, Kosova, Somali, Bosna Hersek, Aden Körfezi ve Pakistan'da TSK'nın yürüttüğü bazı faaliyetler de klipte yer alıyor

Öte yandan, 27 Ağustos'ta Genelkurmay Başkanlığı görevini devralacak olan Orgeneral Işık Koşaner, 30 Ağustos resepsiyonunu Merkez Orduevi'nde verecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com