![]() |
Bilakis - Uzaktan Sevgilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilakis - Uzaktan SevgilimBilakis - Uzaktan Sevgilim Sana hasret kaldı bedenim Sensiz ben neyleyim Gidiyorum uzaktan sevgilim Bilin ki o ölüm nedenim Sevipde sevilmemek çok acıymış bunu anladım Her gece yatağımın altında durmadan ağladım O güzel yarin aşkını göş yaşlarımda aradım Şiirleri ve hayalleri hiç düşünmeden yaktım Bundan sonra adını koydum uzaktan sevgilim Seni izlemek bana yeter bunu öğrendim Geri çevirdiğinde dünya ya lanet ettim Cevabını hazmedemeyip kendime zarar verdim Düşünüyorum düşünüyorum neden olmadı Gönlümü verdiğim kız bana neden bakmadı Benim aşkıma ufacık bir saygı duymadı Tipim değilsin deyip kalbimi kırdı Resimlerin derdime derman oluyor Her gece göş yaşlarımı çekiyor Göz yaşlarım aşkımı sana anlatıyor Söylesene isyanımı kim duyuyor Sana hasret kaldı bedenim Sensiz ben neyleyim Gidiyorum uzaktan sevgilim Bilin ki o ölüm nedenim Son günler bana zehir gibi geliyor Çabalamaya gerek yok işte olmuyor Hemen unutmak o kadar kolay mı Tek sözle yıktın bütün dünya mı Dayanamıyorum canım çok sıkılıyor Duvarlar üstüme üstüme geliyor Bir yandan Azrail beni çağırıyor Kankalar haberiniz olsun Bilakis ölüyor Dünya mı katletdi,fark etmedi beni kıymet bilmedi sewmedi, yarim dedim beni tersledi , olmaz demesi bile kafii,tipim değilsin ne demekki ,işte bunla ölümüme kast etti o benim için bitti,kurşunlar beni bitirdi,sevmişim yanlış kişiyi Oldum tam bir derbeder,Bilakis bu acıya zor sabreder ,Unutmak için bütün gücünü sarf eder ,Sen beter olasın beter,Ölümüm inşallah san etki eder yeter bana bu acı yeter , Sen bu işin tek sebebi ,Ölümüme olamassın manii |
![]() |
![]() |
|