![]() |
İntizam-İ Kelam - Affına Sığınırım Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Affına Sığınırım Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Affına Sığınırım Ziyafettin ![]() ![]() ![]() kursağımda takılı kalmayan ve tek yudumda kaynaşırsın gördüklerini unutan bir ben varım yerle yeksanım ![]() ![]() ![]() son bir hamle yap dedim fakat bu kalbi yaraladın gözümde değerin olsa dahi şimdi yok bi zerre kalmadın ben anladım yazdıklarımı kaale almadın uzun zaman kalemle dertleşip içimi döktüm ona tek şikayetim kağıt ve onu çekiştiren bu sayfa yırtılır rüyalarında gezdiğim yalan oysa ben seni masum belledim melek kadar vakitsiz bir gidişten geriye sade ben kalır bana mahsus yanlız adam yaratır bu bir hüner değil civarı hoşnut etme heveskarı sen misin bu yersiz arbedemde dostun akranı birinden birini görse bari hissedermi yakinen uzak değil bir ses gelir hafiden Hem sürünür,hem diretir aşk bu kez Affına Sığınırım olmaz zor günüdür son gülüşün,azametten kurtulabilsem ben bilemiyorum bunu kalbime söylüyorum dinlemez ama çare mi var hüzün oyna yerinden toplayıver yine kaysın elimden Mühim değil,sensiz olsun baharlar bak süründü takatim yok bu kalbe direnecek kadar nasıldır,yakın olup da dokunamamak buna alışmak sözcüklerle anlatılmaz dile kolay ben yaşarken,bundan haberdarmısın varlığım huzura merdiven dayar ve sen yaftasın hergünüm,kaybı zor gelen bir hastadır babamın öğüt verip benle övündüğü yaştayım bilirdim,dünya değişmekten tanınamaz bir halde insanlar da aynı safta bulut gölgesinde saklanır ben hep farktayım zamana önde gitmeliydim yarış başlasın rakip yelkovanla,akrep beni yakalasa inan ki kurtulamam affına sığınır başım öne eğilir mahçup olurdum konuşamam bak yüzüme anla |
![]() |
![]() |
|