Fulden Uras - Hadi Kalbim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fulden Uras - Hadi KalbimFulden Uras - Hadi Kalbim Hadi kalbim Aralardan, yaralardan ![]() ![]() Hani geçmiştim buralardan ![]() Yaralanmazdım ya yeniden Bu defa en saf tarafımdan ![]() ![]() Yakalandım her ne varsa ![]() Ertelenmiş duygulardan ![]() ![]() Bi de inandım nedense ![]() Vuruldum inanmışlığımdan ![]() ![]() Hadi kalbim son defa geç ![]() ![]() Yine aşkın yalanından ![]() ![]() Nasıl olsa güçlenirsin ![]() Eksilirken anlamından ![]() Hadi kalbim son defa geç Bu acıklı şarkılardan Olur da bir gün büyürsen ![]() ![]() Sayılır yaşanmışlığından ![]() ![]() ![]() Kor olandan ,zor olandan ![]() ![]() Bu defa en az olandan ![]() ![]() Önce al da nasibini ![]() ![]() Sonra çık git bu fotoğraftan ![]() ![]() Hadi kalbim son defa geç ![]() ![]() Yine aşkın yalanından ![]() ![]() Nasıl olsa güçlenirsin ![]() Eksilirken anlamından ![]() Hadi kalbim son defa geç Bu acıklı şarkılardan Olur da bir gün büyürsen ![]() ![]() Sayılır yaşanmışlığından ![]() ![]() ![]() Ama farzet bir oyunsun ![]() ![]() Kural bu yaa hep uyulsun ![]() ![]() Hiçbişey olmaz sanılsın ![]() ![]() Ama herkes hep yanılsın ![]() ![]() Esas kız hep yaralansın ![]() ![]() Esas oğlan da vurulsun ![]() ![]() Bu masalda burda bitsin ![]() ![]() Sonunda herkes uyansın ![]() ![]() ![]() Hadi kalbim son defa geç ![]() ![]() Yine aşkın yalanından ![]() ![]() Nasıl olsa güçlenirsin ![]() Eksilirken anlamından ![]() Hadi kalbim son defa geç Bu acıklı şarkılardan Olur da bir gün büyürsen ![]() ![]() Sayılır yaşanmışlığından ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|