Hardal Soslu Bonfile |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Hardal Soslu BonfileHardal Soslu Bonfile 6 kişilik Malzeme: 1 adet baget ekmek 100 gram bonfile 20 gram hardal 1-2 adet renkli biber yeteri kadar Tuz, karabiber Tarifi Bonfileleri küp küp doğradıktan sonra fırın tepsisine dizin Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında pişirin İnce kesilmiş baget ekmeğinin üzerine hardal sürün Bonfileleri ekmeğin üzerine yerleştirin Renkli biberle süsleyerek servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
|
|