![]() |
Güzel Hava |
![]() |
![]() |
#1 |
\Hale\
|
![]() Güzel HavaHayatı sorunsuz, pürüzsüz yapmak için kendimizi feda eden bizlere belki biraz faydası olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanrı ona dedi ki: "Bir yıl boyunca havanın kontrolünü sana bırakacağım ![]() ![]() Zavallı adam çok mutlu oldu ve hemen dedi ki "şimdi güneş istiyorum" ve güneş çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Sıra hasata geldi ![]() ![]() ![]() Adam şikayet etti:"Kötü efendim,çok kötü" ![]() "Peki sen havayı kontrol etmedin mi ?İstediğin her şey olmadı mı ?" "Evet!Ben de işte bundan dolayı şaşkına döndüm ![]() ![]() "Peki hiç rüzgar, fırtına, kar ve buz istemedin mi ?Bunlar havayı temizleyip kökleri güçlü hale getiriyor ![]() ![]() Yaşam hem iyi hava hem kötü hava, hem zevk hem acı, hem yaz hem kış, hem gece hem gündüz varsa yaşanır ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Güzel Hava |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Güzel HavaÇok güzel ve anlamlı bir paylaşım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Güzel Hava |
![]() |
![]() |
#4 | |
Yar'e
|
![]() Cevap : Güzel HavaAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
~ Seven, sevdiğinin sözünü, başkalarının sözüne tercih eder ![]() ~ Seven, sevdiğinin sohbetini, başkalarının sohbetine tercih eder ![]() ~ Seven, sevdiğini memnun etmeyi, başkalarını memnun etmeye tercih eder ![]() İmam Gazâli (r
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|