![]() |
Roi Velovis - Bu Rap Mi Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Roi Velovis - Bu Rap Mi OlsunRoi Velovis - Bu Rap Mi Olsun Verse 1: Maziyi yazan ben, mezarı kazan ben Yaz sen adını mühürü ben basarken Zaman akarken ellerinden Ölüm bana göre zor beklenirken Bak rap kanımı dondurur Söyle spiker nedir son durum Savaş mavaş durun biraz yavaş Yaptığınızda yok hiç bir amaç Kaç bin feet yukarda bu uçak Bin feat yapsa bi yere gelemez alçak Arkana bakma kaç bence alçak Rapim yüksek ateş kolpalar yancak Mini mini birler çalışkan ikiler Peşimi bırakmaz embesil tikiler Önüne gelen mouse hep micky değil ki Sen rap yapma bence iyi bi fikir Nakarat: Bu rap mi olsun elimdeki toysun Gözlerini kapa ve tanrım koysun Akıllara bir beni Felfeci bi yolda en önde gitmeli Verse 2: Yarın bana kalsın ben giderim en önde Sana bakan olmasın Ve her zaman da toz kalmasın ortada Bodyguard bu sözler hepsi de kor sana Kafiye peşinde anlam kaybolur Sinirlenirim ve laflar savrulur Kışın ortasında yaz gibi kavrulur Güzel rapler hep bu odalarda olur Hakk bana bi banko ilahi gibidir Bu son tango bak buzları eritir Yanıma gelen de küçük boy bitirim Sallayın herkesi bana onu getirin Arar durur bakar durur yanar durur Bana rapler hep doğrudur ama Sesim yükselir yerinde oturur Ben rap yaparım Antalya kudurur |
![]() |
![]() |
|