![]() |
Roi Velovis - Gizemli Düşler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Roi Velovis - Gizemli DüşlerRoi Velovis - Gizemli Düşler Verse 1: Bende aşk var, sende yarısı anca öyle Ayrılıksa saçma, bende yarası saklı böyle Geçmişimde görme beni, gelecekte sadece sen Sen bi rüzgarsın kalbimde hep esen İstediklerim desen desen bi mutluluktu Şimdi şurda ölseydim ben de harbi kurtulurdum Fakat şimdi herşey öyle değişti ki Burda olmasaydın ben de harbi son bulurdum Uzakta olsan da sonsuza dek beklerim ben Hep yanımda kal en güzel dileklerimle Unutulur mu hiç ocaktı hemde yirmi dört Karanlıkta kalırsam yanıma gel ve üstümü ört Önümde olsa duvar görmeme engel değil Seni sevdiğim dilimde en içten deyim İnan inanma biz de oynadık kumar Yattığımda kalktığımda aklımda sen var Nakarat: Elim eline bağlı hayallerim hep aynı yine gizemli düşler Gece yanımda olmasanda aklımda yine gizemli düşler Bırak kokunu kalsın üstümde en büyük aşksa yüklendi üstüme Senin üstüne başkası olmaz yine aklımda gizemli düşler Elim eline bağlı, hayallerimse hep aynı Hep yanımda ol sen, tutsam kolundan ve sen hiç gitmesen Bırak kokunu kalsın üstümde, en büyük aşk yüklendi üstüme Senin üstüne basşkası olmaz, gizemli düşler Verse 2: İçimde tek melek sen, ne haldeyim bi bilsen Olur da ayrılırsan bende ölüp gitsem Beni öldüren bir aşkın bir de sen Beni yaşatan bir kalbim bir de sen Şimdi burda olmak ister misin ki sen ve İçinde hep varsın be hangi duygu beslesem Hep de istesem seni olur mu sevgilim ve Geldiğinden beri ben eski ben değilim Senle geçsin isterim baharım güzüm Yukarı baktığımda her bulutta senin yüzün Yeminler ettik seni seviyorum diye diye Hayatı biz seçtik seninle bile bile Elimi açtım tanrım onun için sana Her dakika özlerim bugün yanımda olduysa da Şükür ki burda şimdi çok teşekkürler sana Ve hayatımdaki en değerli insana |
![]() |
![]() |
|