![]() |
Sagopa Kajmer Kolaysa Anlat Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Kolaysa Anlat Şarkı SözüSagopa Kajmer Kolaysa Anlat Şarkı Sözü KOLERA İçinde çürüdüğüm odama ket ![]() ![]() ![]() hayra bat ![]() ![]() ![]() yıkım değil umurumda yak ![]() ![]() toprak ![]() ![]() ![]() hayali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titremek ![]() ![]() ![]() ![]() tersine çevirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmem ![]() ![]() ![]() cehennem ![]() ![]() Nakarat: kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT! Yürüyüşü paytak paytak farları yak karşıya geçmeye çalışıyor çaylak ![]() oldu hortlak ![]() ![]() babadan anadan yarenden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bağladım balona ![]() ![]() ![]() Tell'den ![]() ![]() ![]() Nakarat: kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT! |
![]() |
![]() |
|