![]() |
Sagopa Kajmer Küheylan Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Küheylan Şarkı SözüSagopa Kajmer Küheylan Şarkı Sözü Sokaklar Artık Boş Birer Dünya ![]() Ne Bir Sigara Ne De Bir Kola Kutusu Yukarıda Sis Bulutu Ve Umudu Taşıyan Kimse Yok ![]() Yumuldu Gözüm, Derinden Gelen Ses Boğuk, Tek Başınayım Dünyada ![]() Ayakkabılarımın Aşınan Ayakları Sersefil Vücuduma Kefil Ben Yürüdüm, Tarihim Geçti Çürüdüm, Kendimi Sürüdüm ![]() ![]() Aklıma Konuk Olan Görüntülerde Siz Iliklerimi Sıktınız, Ben Gözlerimi Kıstım Ve Tılsım Kalbime Indi Ve Surat Yazıtıma Kazıdım Kollarımda Kalan Izleri, Yeniden Içime Attım O Gizleri ![]() Gizlerin Odası Derinde Kilitli, Adaletin Sırtı Dönek ![]() Yirmi Beş Senelik Beni Gömek ![]() ![]() (x2) Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan ![]() Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan ![]() Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma ![]() Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek ![]() Yirmi Beş Senelik Beni Gömek ![]() ![]() Yo Hadi Gidelim Ve Beni Gömelim ![]() Yolumuz Uzun-Kısa, Bu Kıssada Bir Hisse Yoksa Yanına Al Ve Kendini Tokatla ![]() Ağlayan Sana Sor Ve Öğret Dersini, Kendine Zırhını Giy Ve Savaş Kendinle Ve Barışı Bekle ![]() Çatışmalarda Onurunu Koru Ve Sık Tetiği Ve Gururun Katilin Olsun ![]() Sen Sana Kıy Barış Masasında Nöbet Yok ![]() Bir Yığın Insan Gördüm Günlükleri Dolabında Gizli Saklı, Kendiyle Mektuplaşan Ya Da Kendiyle Konuşan ![]() Dününü Unuttu Hepsi ![]() Günler Günlüklere Küstü Ya Da Günlük Yazara Kara Kara Önlük Giydi, Son Mektup Kalbine Sıktı ![]() Aklı Maçaya Gelen Görüntülerde Çalmıştınız Kalbimi, Kırmıştım Annemi Dahi ![]() Ödemem Zor Bu Bedeli Ve Ebedi ![]() Buruk Döndü Kalbin Bir Selamsız Deşti Kendini, Ben Bendimi Yardım Ve Yardım Eden Olmadı, Tek Kaldım ![]() Kazıdım Surat Yazıtıma Gerçeği ![]() Dostun Adı Var Kendi Yok Ve Herkes Sadece Vatandaş Ve çöplükteki isimLer Gerideki Hatalarım ![]() Düştüğüm Her Kuyuda Bir Canavar Tanıdım, Korktuğum Vakit Elini Sıktım ![]() Yirmi Beş Sene Kendimle Yaşadım, Yetti ![]() (x2) Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan ![]() Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan ![]() Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma ![]() Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek ![]() Yirmi Beş Senelik Beni Gömek ![]() Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim ![]() |
![]() |
![]() |
|