![]() |
Evren Besta - Kalbine Saplanan Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evren Besta - Kalbine Saplanan Şarkı SözüEvren Besta - Kalbine Saplanan Kırıldı kemik elde kaldı bide çenesi düşük adama sorun tam tecrübe Buda mı yalan hemen hafıza yokla ki suratına yemeyesin gelişine vole Türkçesi kıt vede sarkık telefona kaç adam tanıdıysam hemen hemen hep zıt Gırtlağa kadar bulaşan adamın geri dönüş yolu kapalı sonu Mostwanted Saat kaça kadar kaçacak adamın iyi bak yasak alana girdi bari vites at Ya salınacak gelişi güzel ahaliye yada bu emaneti denemene fırsat Aslını sordu bilene tüyo al baktın uydu sana tam çizgide kal Görülecek hesabı yaz bir kenara sırası gelince gidip onu kendin al Tam takım olana bu sınıf az kalır yanı sıra soruları göreceli paslanır Her bir adıma dikkat arada bir veya iki kişi geri dönemeden haklanır NAKARAT Bastırdı son sancı birden Kalbine Saplanan EVREN BESTA Kanlıydı el üstün elden Kör sandı aldandı sersem Hata adamım surata vuralım kefaletim ödenmese bile devam eder yatırım Tek seferde yazarım siyah olunca basarım sana göre değil oda benim sanatım Noktası noktasına kadar net cevap falakayı saf çek olsun sana düz hesap Korktuğun başına gelene kadar attığın adımların sonucuna tek tek bak Evren'in çapları ateş hatları tam merkezi paraleli bunu kavradı Bakarsın dikerim apartman katları tam bahçene sen evin içindeyken Sonra dersin arabamı patladı kafasına vura vura rakibini solladı Faili ben deniz her suçu kapsadı faturana yazılır tatildeyken Ben gözüm üstünüzde derken şaka değil suratına dişimi bilerken sen Yalın ayak atladın çitten suratına vurulacak ama henüz erken NAKARAT Bastırdı son sancı birden Kalbine Saplanan EVREN BESTA Kanlıydı el üstün elden Kör sandı aldandı sersem |
![]() |
![]() |
|