![]() |
Alper Ayyıldız - De Tone Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - De Tone Şarkı SözüAlper Ayyıldız - De Tone DJ JELİBON� SAATİMİZ 11:45�İ GÖSTERİRKEN, SİZLERİ GEÇEN HAFTA JELİBON PARÇALARIYLA GÜNDEME GELEN Alper AYYILDIZ VE MOSTRA RHYMER İKİLİSİYLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUM ![]() ![]() Stand ya da Sit Down-Load Rap�i shit ![]() İki track biri featuring, oluyorum tilt ![]() Sample beat�e gir, içe saklan pes ![]() Diss at isimsiz, kesik gelen sesin aynı ![]() Değişken ol biraz baydın ! İkizim o benim evet adı da Mike Tyson ![]() Dansta number one�m ne ki Micheal Jackson ![]() Koltuktan uçardı Cüneyt Arkın ![]() Lafı biri atıyo, biri gelip onu tutuyo ![]() Satıosun olmuyo kalıyo lan, yalama oldu laf ![]() Ritme doldu gaf, adı da olmuş rap; Dj Akman ![]() Salla salla, İstanbul Atack yo tarzda beybeee yaylan burdan ![]() Fifty yolundan gitme Ramiz, orası bok yolu düşersin bariz ![]() -ALPER AYYILDIZ VAR MISIN, YOK MUSUN ? Bİ� KARAR VER ARTIK ![]() -BUGÜN VARIM, YARIN YOKUM ![]() -OĞLUM BAK İYİ DÜŞÜN, RAMİZİ ÇAĞIRACAZ ![]() -EMİN KİM LAN ? İKİ SAATTİR ADIMLA SESLENMİYON MU SEN BANA, SİNİRİMİ BOZMA ! -OĞLUM ALIN ŞUNU GÖZÜNÜZÜN YAĞINI YİYİM, AĞIZ TADIYLA Bİ� KAYDA GİRİM, UÇUCAM ŞİMDİ BUNA BEN ![]() Tracy McGrady gibi uçabilirim üstünden ![]() Deniz Zeki kaçmasana Hüsnünden ![]() Bi� de yol ver en hafif ritminden ![]() Sen pişir işi, sun bize TV�den ![]() Hepsi ayrı telden ![]() Anlamam ki rapten ben ![]() Niye geliyorsun üstüme len ![]() Evet akıl alır İsmayil bizden ![]() BEN İSMAYİL YK DİNLİYORUM ![]() ![]() BOMAABOMBA ![]() NERDESİN ? BENİ UNUTTUN DERMİSİN ? DUR TELEFON VAR ! HAYHAY ÖZELİME GİREN BU BAYANA ![]() BAYBAY DİYENE KADAR MI SÜREM VAR ![]() TAYYAR SALLA PUT THE EQUİPMENTS ![]() JUMPİNG TECHNO CLASS RAP FİTNESS ![]() -BRAVOO� SENİ ALKIŞLIYORUM ![]() ![]() DETONE OLMAK MIYDI YANİ SENİN UÇTUĞUN NEYDİ, DETONE OLMAK MIYDI ? -ŞİMDİ BEN SANA ANLATAYIM, YANLIŞ ANLAŞILMASIN ![]() ![]() RUHEN ![]() ![]() BENİM Bİ� ARKADAŞ VAR, İSMAYİL YK DİYE ![]() O ARKADAŞ MESELA ŞEY YAPAR MESELA ÇOK FAZLA MİX YAPAR MASTERİNG YAPAR FALAN ![]() BENDE YOK O ![]() ![]() MUYUM ? -HAYIR ANLATAMIYORSUN KARDEŞİM ![]() -E GİT BAŞKASI ANLATSIN OZAMAN ![]() NE YAPTIN ASUMAN ? |
![]() |
![]() |
|