Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, beyaz, kitabının, özeti

Beyaz Aşk Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beyaz Aşk Kitabının Özeti

Beyaz Aşk

Aşkın ilk haline doğru yolculuğa bu kitapla çıkacaksınız

Karşımdaydı yine kolumu kanadımı kıran kristal güzelliğiBir kez daha mırıldandım içimden;sen neysen ben de oyumDavet etmedi, bekliyordu soluğunu tutmuş Onu ölü hayal ettim Buz gibi, beyaz ve saydam, soğuk ve pak, elleri göbeğinin üzerinde kavuşmuş, gözleri huzurla kapalı

“Ah, Melek Nerede durup düşündü ve nerede karar verdi dünyanın gerçek, aşkın hayal olduğuna? Durup şimdi, bir kez daha ve belki de ilk kez olarak Meleke söylesem; Melek, desem,

Allah hayatın kısalığını unutabilmemiz için aşkı yarattı ve her kim aşka inanıyorsa o ölümsüz olacak Melek, o çocuksu hüznüyle
bakıp;bunu biliyorum sevgilim, dese İçim acısa biraz, o iyileştirici acı, gözlerime dadansa, baksam ona, Melek, desem derinden; bilmek bir işe yaramıyor, hadi gel birlikte bir kez daha
öğrenelim

Yazar : Önder Saraloğlu

Yayınevi : Karakutu Yayınları

Sayfa Sayısı : 208

Etiket Fiyatı : 9,50 YTL

Basım Tarihi : Nisan 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com