Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ikona, kitabının, lanetli, özeti

Lanetli İkona Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lanetli İkona Kitabının Özeti

Lanetli İkona

HİÇ ANLATILMAMIŞ BİR TARİHAntika kitap satıcısı Harry Blake, Londralı bir zengin tarafından dört yüz yıllık bir günlüğü değerlendirmesi için kiralanır Başlangıçta sadece Sir Walter Raleigh in 1585 yılında Kraliçe Elizabeth adına çıktığı Yeni Dünya seferine katılan genç bir denizcinin ilgi çekici günlüğü olarak algıladığı bu metin, Harry nin müşterisinin beklenmedik ölümüyle ilginç bir hal alır Şimdi Harry nin kendi hayatı tehlikedeydi ve artık cinayete değecek bir gizemin kapısını araladığının farkındaydı…GİZEMLERİ İNANILMAZ

Tanınmış harita uzmanı Zola Khan ın yardımına başvuran Harry, başka bir şeyle karşılaşır Şifreli yazıya gömülmüş olan bulmaca, seferin "gizli amacı"ndan, denizde işlenen tüyler ürpertici cinayetlerden ve şaşırtıcı bir açıklamadan söz etmektedir: Bin yıldan uzun bir süredir kayıp olan paha biçilmez bir kutsal mirasın yeri!AÇIKLAMALARI ÖLÜMCÜL

Harry ve Zola kendilerini asırlar sonra bile hâlâ devam eden antik ve tehlikeli bir komploya sürükleyen olaylar dizisine kaptırırlar Bu kutsal mirası ele geçirmek, tarihin akışını tamamen değiştirecektiHayatınız boyunca okuyabileceğiniz en sürükleyici romanlardan biri Bill Napier ın ilk romanı Lanetli İkona, akıllara durgunluk veren komplosu, nefes kesici karakterleri ve hiç dinmeyen heyecanıyla bütün illüzyonlarınızı yıkacak

Yazar : Bill Napier

Yayınevi : Koridor Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 359

Etiket Fiyatı : 15,00 YTL

Basım Tarihi : Mart 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com