![]() |
Aşkın Ömrü Üç Yıldır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Ömrü Üç YıldırSivrisineklerin ömrü bir gündür, güllerinki üç gün ![]() ![]() ![]() ![]() İlk yıl "Beni terk edersen kendimi ÖLDÜRÜRÜM" denir ![]() İkinci yıl "Beni terk edersen acı çekerim, ama kendimi toparlarım" denir ![]() Üçüncü yıl, "Beni terk edersen şampanya patlatacağım" denir ![]() Sizi aşkın hayat boyu sürdüğüne inandırırlar, oysa aşk kimyasal olarak üçüncü yılın sonunda yok olur ![]() İlk yıl eşyalar satın alınır ![]() İkinci yıl eşyaların yerleri değiştirilir ![]() Üçüncü yıl eşyalar paylaşılır ![]() Hakikat, aşkın mis kokuları arasında başlayıp bok kokuları içinde bitmesidir ![]() "Frederic Beigbeder'nin yeni romanı, insanda aç karnına içilen sert bir içki etkisi bırakıyor ![]() ![]() - Elle- "Frederic Beigbeder sinizm, egoizm ve acımasızlığı iyice bir karıştırıp Bermuda Şeytan Üçgeni kadar tehlikeli bir aşk üçgeni kokteyli hazırlamış ![]() - Le Nouvel Observatuer- "Göründüğünden çok daha eğlenceli ve derin bir kitap ![]() ![]() Yazar : Frederic Beigbeder Yayınevi : Doğan Kitap alıntı |
![]() |
![]() |
|