Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, özeti, şirket

Şirket Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şirket Kitabının Özeti

Şirket

“Şirket, anlatım ustası tarafından yazılmış dâhice bir roman…”

Dimonstenis Kurtovik, Ta Nea Gazetesi

Yunanistanın bir dönemine ışık tutmaya çalışan başarılı bir roman olarak Şirket; ülkede yıllarca hüküm süren büyük bir organizasyonun gizli kapaklı işlerini, karşı gelenleri yollarından çekmek için işledikleri cinayetleri, ayak oyunlarını ve örgütün yapısını açıkça gözler önüne seren bir hikâyeyle, gerçeğin kurguyla inanılmaz bir buluşması…

Sağlam karakterlerle örülü, ülkemizin gündemiyle de neredeyse tamamıyla örtüşen bir roman olarak Şirket, siyasal terörün, çıkar ilişkilerinin ne denli köklü bir organizyona sahip olabileceğinin kanıtlarını ortaya koyarken, olaylara birden çok kişinin gözünden bakabilen yazarın ustalığı sayesinde de günü iyi anlayabilmemize fırsat verecek bir entrika ve kurmaca rehberine dönüşüyor

“…Homenidis, tarihten esinlenerek, başrolde bir yandan teröristlerin diğer yandan da onları kovalayanların olduğu muhteşem bir roman yazmış…”

Kostas Farmakis, Status Dergisi

“…Homenidisin anlatımı halk romancılığı çevresinde yükselip, derin bir siyasi drama dönüşüyor…”

Haris Mavromatis, Apogeumatini tis Kirlakis Gazetesi

“…Homenidis, bu kitabında hiç olmadığı kadar küfürbaz, analizci ve okuması zevk verici…”

Eleni Giga, To Ethnos Gazetesi

Yazar : Hristos A Homenidis

Yayınevi : Altın Bilek Yayınları

Sayfa Sayısı : 512

Etiket Fiyatı : 25,00 YTL

Basım Tarihi : Ağustos 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com