Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kahraman, kitap, söz, tazeoğlu, özeti

Kahraman Tazeoğlu - Söz Kitap Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kahraman Tazeoğlu - Söz Kitap Özeti

Söz
Kahraman Tazeoğlu
Altını çize çize okuduğunuz kitaplar vardır Çok sayfalı kalın kitaplardır bazen bunlar Günler, haftalar, hatta aylar sürer okuyup bitirmek Bitirdiğinizde belki size hiçbir şey vermez o kitaplar ve harcadığınız zamana üzülürsünüz Ama bir bakarsınız ki aklınıza bir çivi gibi mıhlanan altını çizdiğiniz o cümleler hayatınızı değiştirmiş, koca bir romandan kalan altı çizili üç-beş satır size hayatın anlamını öğretmiştir

Kahraman Tazeoğlu, bu kitabında, yukarıda bahsettiğim altı çizili satırları hayatınızı değiştirecek o cümlelelere dönüştürerek, sayfalar dolusu kitaba gerek bırakmadan okumanın rahatlığını sunuyor

Tazeoğlu, bu kitabında yalnızca yayınlanmış eserlerinden değil, yeni yazmış olduğu aforizmalarından da faydalanıyor

Her biri birer 'Özlü söz' olan bu cümleler, kiminizin not defterinde, kiminizin duvarında, kiminizin de kişisel iletisinde yerini alacak ve başkalarına ulaşacak Bu özlü sözlerin, özellikle genç kuşağın kendini ifade ettiği ama artık paylaşılmaktan yüzüne bakılmayan sosyal paylaşım sitelerindeki iletilere ve Internet dünyasına da taze kan getireceğine eminim Benim gibi düşünenlerse bu cep boy kitabı hep yanında taşıyacak Belki çantanızda çok yer kaplamayacak ama hayatınızda inanamayacağınız kadar büyük bir yer edeceği kesin
Edebiyat
Yazar:Kahraman Tazeoğlu
Yayıncı: Destek Yayınları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com