Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, alain, botton, buluşuyor, günü, okurlarıyla, salonda, salı, şubat

Alain De Botton, 15 Şubat 2011 Salı Günü Salon'da Okurlarıyla Buluşuyor

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alain De Botton, 15 Şubat 2011 Salı Günü Salon'da Okurlarıyla Buluşuyor

Alain de Botton, 15 Şubat 2011 Salı günü Salon'da okurlarıyla buluşuyor

Salon'un Şubat ayı etkinliklerinden biri de Alain De Botton söyleşisi Söyleşi, 15 Şubat 2011 tarihinde gerçekleşecek

ALAIN DE BOTTON: "AŞK, İŞ, FELSEFE, SEYAHAT"
15 Şubat 2011 Salı 2000

Yazıları ve kitaplarıyla bizleri edebiyat, resim, felsefe ve tarihin labirentlerinde keyifli yolculuklara çıkaran Alain de Botton, Management Centre Türkiye işbirliği ile Salon'da okurlarıyla buluşuyor

Basit kavramlara derin anlamlar yüklerken karmaşık konuları duru bir şekilde sunabilen yaratıcı düşünür, hayatı ve kendini sorgulamak, yeniden tanımlamak için yola çıkanlara, çalışmalarını ve hikâyesini anlatarak rehberlik edecek

Katılımcılar, yazarın aşk, iş, felsefe ve seyahat gibi favori temaları hakkında anlatacaklarını dinlerken, Botton'a soru sorma şansını da yakalayacaklar (Oturmalı 120 TL Öğrenci 80 TL)

İKSV SALON ADRES
Sadi Konuralp Caddesi No:5
Şişhane 34433 İstanbul
Tel: (212) 334 07 00

Biletler
Biletler, Biletix satış kanallarından ve Biletix Çağrı Merkezi 216 556 98 00 ve ana gişe İKSV'den (Sadi Konuralp Caddesi No:5, Şişhane, pazar hariç her gün 1200-2000 arası) alınabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com