Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, bülent, ermiş, kitabının, yarışması, özeti

Bilgi Yarışması (Bülent Ermiş) Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilgi Yarışması (Bülent Ermiş) Kitabının Özeti

Bilgi Yarışması (Bülent Ermiş)

Bilgi, ucu bucağı olmayan, adeta engin bir deniz Bu denize girsek bile ufku görmemiz kolay değil Özellikle günümüz dünyasında bilginin ne kadar önemli olduğunu, ama bilgiyi edinmek için ne kadar az zamanımız olduğunu düşünürsek, işimiz oldukça zor

Bu eser, hem bilgi yarışmalarına meraklı olan, hem de bilgi dağarcığını genişletmek isteyen herkes için önemli bir başvuru kaynağı olacaktır Bu denize girip bir yandan kendinizi sınarken bir yandan da eğlenip keyifli vakit geçirmeye hazır mısınız? Haydi, yarışma başlıyor!

Yazar:Bülent Ermiş

Yayınevi:Omega

Sayfa Sayısı:352

Etiket Fiyatı:15,00 YTL

Basım Tarihi:Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com