Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, atatürkün, dünyası, gizemli, kitap, parapsikoloji, özeti

Atatürk Ve Parapsikoloji Atatürk'ün Gizemli Dünyası Kitap Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk Ve Parapsikoloji Atatürk'ün Gizemli Dünyası Kitap Özeti

Atatürk Ve Parapsikoloji Atatürk'ün Gizemli Dünyası

Dünyaya gelip aramızdan ayrılana kadar yaşadığı zaman diliminde her söylediği gerçekleşen Mustafa Kemal Atatürkün bu özelliği herkes tarafından ileri görüşlülük ile açıklanmıştır
Gazeteci-yazar ve araştırmacı Ali Bektan ise bir adım daha ileri giderek Atamızın özel bir güce, Geleceği Önceden Görme gücüne sahip olduğunu iddia ediyor
Bu iddiasını savunduğu ve belgelerle, tanıklıklarla zenginleştirerek hazırladığı Atatürk ve Parapsikoloji-Atatürkün Gizemli Dünyası adlı bu kitapta yer alan konuların başlıcaları şunlardır:
• Allahtan gelen ilim Atatürke de verildi mi?
• Atatürkün Osmanlı dönemindeki kehanetleri
• Atatürkün 1 ve 2 Dünya Savaşlarıyla ilgili kehanetleri
• Atatürkün geleceği bildiren rüyaları
• Nostaradamusun kehanetlerinde Atatürk
• Atatürk, annesinin öldüğünü hissetti mi?
• Hintli Mihracenin esrarengiz ziyareti
• Atatürk, ne zaman öleceğini biliyor muydu
• Muhiddin-i Arabî, Atatürkün geleceğini 13 yüzyılda bildirdi
Kitabı okurken, büyük önderin özel tarihini başka bir gözle değerlendirirken, yaşadığı esrarengiz olayların ilginç ve mantıklı açıklamalarını da bulacaksınız

Yazar : Ali Bektan
Yayınevi : Yakamoz Yayınevi
Sayfa Sayısı : 280
Etiket Fiyatı : 13,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com