Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
epilepsi, ile, mediko, orgazm, politik

Epilepsi İle Orgazm / Mediko- Politik..

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Epilepsi İle Orgazm / Mediko- Politik..

Epilepsi ile Orgazm / Mediko- Politik

Yalçın Küçük
Arkadaş Yayınları;
Üç ihaneti yaşıyoruz

Bir, Kemalistlerin Kemalizme ihanetidir Bu kitap, ihanet halinde Kemalistleri işaret etmektedir Artık hedeftedirler

İki, Müslümanların, İslama ihanet tarihindeyiz

Üç, meslek ve/veya kariyer sahiplerinin mesleklerine ihanetini görüyoruz Tıp, ihanet etmektedir ve ol sebepten, bu çalışmam kesinlikle bir cinayettir O halde saraya göz yumanlara benim göz yummamı kimse benden beklememelidir; yaşamım hep hainlerle savaş halinde geçti ve aynı haldeyim- Yalçın Küçük

Her söylediği olay olan, gündemi belirleyen, tartışmalar yaratan Türkiyenin en üretken yazarlarından Yalçın Küçükün merakla beklenen son kitabı Arkadaşta! Yalçın Küçük bu kitapta, AKP hükümetini ve plütökrasinin siyasi arenadaki yükselen etkisini inceliyor

İki kitaptan oluşan Epilepsi ile Orgazm Mediko –Politikin birinci kitabında, nedensel-bilimsel bir yaklaşımla epilepsi tıbbını derinlemesine inceleyip, ikinci kitapta ortaya koyduğu analiz ve yorumlar için bilimsel bir alt yapı oluşturuyor

İkinci kitapta ise AKP hükümeti içinde olup bitenleri; hükümet, siyasiler ve plütokratlar arasındaki gizli ve karmaşık ilişkileri ortaya çıkarıyor Bununla birlikte Erdoğan hakkında farklı bir kişilik analizi yapıyor

Araştırıcı, sorgulayıcı yeni kitabı Epilepsi ile Orgazm Mediko -Politik ile Yalçın Küçük, siyasi ve entelektüel hayatımızda yine bir bomba etkisi yaratacağa benziyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com