![]() |
40 Benzemez Yüz Kitap Tanıtım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 40 Benzemez Yüz Kitap Tanıtım40 Benzemez Yüz Kitap Tanıtım Türkiye'ye damga vuranlar Alper Görmüş'ün "eline" düştü ![]() Alper Görmüş'ün; Celal Şengör'den Bülent Ersoy'a, Cem Yılmaz'dan Devlet Bahçeli'ye, Sezen Aksu'dan Tayyip Erdoğan'a Türkiye'nin gündeminden düşmeyen bu 40 yüzü anlattığı kitabı "40 Benzemez Yüz" Hayykitap tarafından okuyucuların beğenisine sunuluyor ![]() Celal Şengör'den Bülent Ersoy'a, Cem Yılmaz'dan Devlet Bahçeli'ye, Sezen Aksu'dan Tayyip Erdoğan'a 40 Benzemez Yüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alper Görmüş, "Doğrusu, yazacağım portrelerden 'laf oturtma' ya da en azından polemik lezzeti bekleyenler varsa onların beklentilerine cevap veremeyeceğimi şimdiden söylemek isterim ![]() ![]() ![]() Sanırız böyle olduğu için de bu portreleri okuyan herkes ürkecek! İşte Alper Görmüş'ün "yeniden" çizdiği yüzlerden bazıları: Abdullah Gül: Cumhuriyetçilerin cumhuriyetçi çıkmasından korktuğu cumhurbaşkanı Şener Şen: Yerlilik ve modernliğin ideal bileşimi Emre Kongar: "Sosyo"nun zapt-u raptının lojis(tiğ)i Ertuğrul Özkök: Gazetesi gibi: Sadece gündelik hayatta sivil ![]() ![]() ![]() Müjde Ar: Asıl sözü sükûttu, şimdi sözünü kaybetti Alev Alatlı: Dünyanın kaybolan büyüsünü ararken kaybolan yazar Durmuş Yılmaz: İlk "zenci" Merkez Bankası Başkanı Nuri Bilge Ceylan: Hayatın sıkıcılığıyla dürüstçe yüzleşen sinemacı Bekir Coşkun: Delili kendi varsayımı olan yazar Bülent Arınç: Muhafazakârlık üstü az milliyetçilik ![]() ![]() ![]() İlhan Selçuk: Yüceliğin kötülüğü Erkan Oğur: Yalınlığın manifestosu Kitapla ilgili detaylar ![]() Onlar son yılların en çok konuşulan, hayatımızı etkileyen 40 ismi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alper Görmüş ![]() ![]() Yazar:Alper Görmüş Yayınevi:HayyKitap Sayfa Sayısı:272 Etiket Fiyatı:14,00 YTL Basım Tarihi:Eylül 2008 |
![]() |
![]() |
|