Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, soluğa, soluk, özeti

Soluk Soluğa Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soluk Soluğa Kitabının Özeti

Soluk Soluğa

Sami Özbil, halen Kocaeli 1 Nolu F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunmaktadır “Soluk Soluğa” romanını adı gibi soluk soluğa, zaman zaman hüzünlenerek, zaman zaman umudun labirentlerinde gezintiye çıkarak, beğeniyle okuyacağınızı umuyoruz
Sami Özbilin “Harman” adlı şiir kitabı ise 2006 yılında yine yayınevimizce yayımlanmıştı

“Evden birlikte çıkıyorlardı çoğunlukla Bazen ayrılmaları gerektiğinde beş dakika daha yürüyelim diyerek ilerliyor ve çoğunlukla ayrılamıyorlardı Sanki birbirlerinin ellerini bir anlığına bile bıraksalar kötü şeyler olacaktı Birkaç saatliğine bile ayrı durmak endişelendiriyordu ikisini de

“Kimliğini bilmediği katili arıyordu Sinan Ödeşmeye yeminliydi o yüzü bulduğunda Yoksa haram olsundu yaşamak ona…”

“Sinanın elini tuttu İnci Titriyordu sesi
– Orada ne olursa olsun iki yıl önceki o geceden beri sana aşık olduğumu, seni hep seveceğimi hiç unutma olur mu?
– Tamam, diyebildi ona sarılırken Sinan Sen de hiç unutma seni sevdiğimi

Yazar:Sami Özbil
Yayınevi:Ceylan Yayınları
Sayfa Sayısı:224
Etiket Fiyatı:12,00 YTL
Basım Tarihi:Eylül 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com