![]() |
Başörtüsü Pembe Olanın, Gözü Kara Olmaz !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başörtüsü Pembe Olanın, Gözü Kara Olmaz !!!Başörtüsü PEMBE olanın, gözü KARA olmaz !!! Hanım hanımcık anarşist! Fırıncı: Evlat! Bak ramazan geldi sana taş atana al şurdan bir ekmek at! Feride: Ramazan Allaha boyun eğme ayıdır insana değil ![]() ![]() Feride, sevelim sevilelim sözünün edebiyatını gere gere yapan fazla yontma aşk mimarlarına ve cemaatlerine nöbetleşe öfke duyuyordu ![]() ![]() Hoşgör yavrumculara! Alttan al kuzucum! İdare et evladımcılığa boyun eğdikçe şahsiyetleri bükülen erkeklere “EFENDİ” kızlara “ HANIMHANIMCIK” isimler takıp ezilmişliği, tırsmışlığı kutsayarak bunun Dince emredilmiş bir gençlik hali olduğunu savunanlara bakıyordu feride ![]() Karşıda bir duvar varsa süngerle çivi çakılmaz bilirsiniz ki, dost bildikleriniz hançeri paraşütle indirmez direkt kaburgadan mektuplar şeklinde iner o hançerler ![]() ![]() ![]() Ramazan geldi fazla Müslüman oldum diyen üşengeç zikirciler parkında puanlı pembe başörtüsüyle aşk sobesi oynayacak hassasiyet fukaralığı ben de yok diyordu feride ![]() ![]() Cafe parselleten cırtlak sevgilerden, dakikası üç kuruş olan aşk satılmalarından, ceket ceplerinde yağlı baş olmayı göze alan koltuk dublörlerinden kaçarken doluya tutulan şahsiyeti adına Çamur yağmurlarıyla kalbini doyurmuyordu ![]() ![]() Ey! İnsanlar hepiniz Öleceksiniz Ama ben sadece Onuruyla ölenleri hatırlayacağım ![]() ![]() Ey! İnsanlar hepiniz azalacaksınız Ama ben sadece savaşında TEK kalanları yazacağım diyordu feride! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|