Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğar, kitabının, özeti, özgür

Herkes Özgür Doğar Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkes Özgür Doğar Kitabının Özeti

Herkes Özgür Doğar

SEZEN AKSUnun çocuklarımıza özel önsözüyle…
Bu gezegende yaşayan her erkek, kadın ve çocuk, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi denilen 30 özel maddeyle korunur Nerede yaşarsak yaşayalım, kim olursak olalım, bunlar bizim haklarımızdır ve kimsenin bunları bizden almaya hakkı yoktur
Elinizdeki özel koleksiyon, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin imzalanışının 60 yılını kutlamak amacıyla, Uluslararası Af Örgütünün işbirliğiyle yayınlandı
Bu kitabın satışından elde edilecek bütün gelirler Uluslararası Af Örgütüne bağışlanacaktır
Her maddeyi ünlü bir çocuk kitabı yazarı, ressamı ya da tasarımcısı özel olarak resimlemiş, beyanname metni Uluslararası Af Örgütü tarafından çocuklar için özel olarak uyarlanmıştır Ortaklaşa emeğin ürünü olan bu çalışma göz alıcı tasarımı, eğlenceli çizimleriyle, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesini kuru bir metin olmaktan çıkartıp hayatın canlı bir parçası hâline getirmeyi ve çocuklara insan hakları kavramını benimsetmeyi amaçlamaktadır

Yazar : Kolektif
Yayınevi : Mandolin Yayıncılık
Sayfa Sayısı : 68
Etiket Fiyatı : 20,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com