Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ansiklopedim, gezegenimiz, ilk, kitabının, larousse, özeti

İlk Ansiklopedim Larousse Gezegenimiz Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Ansiklopedim Larousse Gezegenimiz Kitabının Özeti

İlk Ansiklopedim Larousse Gezegenimiz

“İlk Ansiklopedim Larousse GEZEGENİMİZ” hem çok güzel hem çok hassas olan dünyamızı daha iyi tanımamıza yardım ediyor Olağanüstü gezegenimiz, evrenin küçük bir noktasında nasıl meydana geldi? Neden dinozorlar ve ilk insanlar başka gezegenlerde değil de dünyada var oldular? Neden yanardağlar var ve niye depremler oluyor Havayı, suyu ormanları ve hayvanları korumak için neler yapılabilir?
Her bölümün özel konusu hakkında ayrıntılı sorular, eğlenceli şekiller, kitaba özel büyük resim ve detaylı çizimlerle, geçmişten geleceğe dünyamıza ilişkin bir çocuğun sorabileceklerini ve yanıtları…
Uzman yorumları eşliğinde dünyamızın özelliklerine, yaşamın bilinmeyenlerine, depremlerden yanardağlara madenlerden dinozorlara dünyamızın bütün yönleri çizgifilmi andıran tasarımıyla bu kitapta Ayrıca küresel ısınmadan kuraklığa, canlı türlerini ve dünyamızı bekleyen bütün tehlikeler ve dünyayı korumak için yapıcı çözüm önerileri İlk Ansiklopedim Larousse Gezegenimizle çocukların bilgisine sunuluyor
Çocukların “Gezegenimiz” hakkında aklını kurcalayan yüzlerce konu hakkında ve çocukların büyüklerle birlikte düşünüp öğrenmesini sağlayan açıklamalar… “İlk Ansiklopedim Larousse Gezegenimiz?” çocukların, dünya hakkındaki sorularına doyurucu yanıtlar sağlayan muhteşem bir kaynak…

Yazar : Kolektif
Yayınevi : Mandolin Yayıncılık
Sayfa Sayısı : 156
Etiket Fiyatı : 35,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com