|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ansiklopedim, gezegenimiz, ilk, kitabının, larousse, özeti |
![]() |
İlk Ansiklopedim Larousse Gezegenimiz Kitabının Özeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Ansiklopedim Larousse Gezegenimiz Kitabının Özetiİlk Ansiklopedim Larousse Gezegenimiz “İlk Ansiklopedim Larousse GEZEGENİMİZ” hem çok güzel hem çok hassas olan dünyamızı daha iyi tanımamıza yardım ediyor ![]() Her bölümün özel konusu hakkında ayrıntılı sorular, eğlenceli şekiller, kitaba özel büyük resim ve detaylı çizimlerle, geçmişten geleceğe dünyamıza ilişkin bir çocuğun sorabileceklerini ve yanıtları… Uzman yorumları eşliğinde dünyamızın özelliklerine, yaşamın bilinmeyenlerine, depremlerden yanardağlara madenlerden dinozorlara dünyamızın bütün yönleri çizgifilmi andıran tasarımıyla bu kitapta ![]() ![]() Çocukların “Gezegenimiz” hakkında aklını kurcalayan yüzlerce konu hakkında ve çocukların büyüklerle birlikte düşünüp öğrenmesini sağlayan açıklamalar… “İlk Ansiklopedim Larousse Gezegenimiz?” çocukların, dünya hakkındaki sorularına doyurucu yanıtlar sağlayan muhteşem bir kaynak… Yazar : Kolektif Yayınevi : Mandolin Yayıncılık Sayfa Sayısı : 156 Etiket Fiyatı : 35,00 YTL Basım Tarihi : Kasım 2008 |
![]() |
![]() |
|