Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, makineli, tüfekçiler, özeti

Makineli Tüfekçiler Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Makineli Tüfekçiler Kitabının Özeti

Makineli Tüfekçiler

Chas McGill, Garmouthdaki ikinci en iyi savaş koleksiyonuna sahip çocuktur Umutsuzca en iyi koleksiyona sahip olmayı düşlerken yakınlardaki ormana düşen Alman bombardıman uçağı ona bu şansı verir Uçağın içinde bulduğu pırıl pırıl parlayan ve daha önemlisi hâlâ sapasağlam, siyah makineli tüfek Chası adeta büyülemiştir
Chas, çeyrek mil uzaktan tuğla bir duvarı delip geçebilecek güçte olan silahı saklamaya karar verir Kendi savaş çalışmalarını planlamaya başlayan Chas, bu sırrını sadece yakın arkadaşları Cem ve Rugby ile paylaşır Ancak bu sır, umulmadık biçimde tehlikeli ve beklenmeyen sonuçlar doğuracaktır
İkinci Dünya Savaşını bir çocuğun gözünden anlatan Makineli Tüfekçiler, İngilterede çocuk kitapları yazarlarına verilen “Carnegie Nişanı” ile ödüllendirilmiş, BBC tarafından sinemaya uyarlanmıştır
“Makineli Tüfekçiler, İkinci Dünya Savaşı hakkında yazılmış en iyi çocuk kitabı olmanın yanı sıra günümüzü de betimleyen bir eserdir

Yazar : Robert Westall
Yayınevi : İmge Kitabevi
Sayfa Sayısı : 235
Etiket Fiyatı : 6,00 YTL
Basım Tarihi : Mart 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com