Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, kitabı, sabun

Su Ve Sabun Kitabı Hakkında

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Su Ve Sabun Kitabı Hakkında

Soğuk algınlığı, gribal enfeksiyon, salgın hastalık ve ölümcül hastalıklarla nasıl savaşılacağını anlatan "Su ve Sabun" kitabı, virüs, bakteri, parazit ve hastalıklar için eksiksiz bir rehber niteliğinde

Pegasus Yayınları'ndan çıkan "Su ve Sabun" kitabı, virüs, bakteri, parazit ve hastalıklar için eksiksiz bir rehber niteliğinde

Dünya Sağlık Örgütünün salgın hastalıklara ilişkin biriminin danışmanı olarak son yirmi yılını Ugandada Ebola virüsünden Pakistanda çocuk felcine, Torontoda SARSdan Kuzey Amerika boyunca H1N1 gribine kadar tüm dünyadaki mikropları kovalayarak geçirmiş olan, önde gelen bir epidemiyolog (mikrop avcısı) ve halk sağlığı doktoru Bonnie Henry, bu kitapta soğuk algınlığı, gribal enfeksiyon, salgın hastalık ve ölümcül hastalıklarla nasıl savaşılacağını anlatıyor

Dr Henry kitabında, virüslerden bakterilere, parazitlere ve mantara kadar bizi Mikroplar AŞnin koridorları boyunca gezdiriyor

Konuya ilişkin son gelişmelerin yanı sıra nefes aldığımızda içimize çektiğimiz, yediğimiz ve içtiğimiz maddelerle birlikte bünyemize kattığımız ve hep yanı başımızda bulunan mikroplar hakkında bize kapsamlı bilgiler sunarak mikrop dolu dünyada sağlıklı kalmanın yollarını gösteriyor

Su ve Sabun
Dr Bonnie Henry
Pegasus Yayınları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com