Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, paris, sarhoşu, özeti

Paris Sarhoşu Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Paris Sarhoşu Kitabının Özeti

Paris Sarhoşu

Klein, Tribecada gösterişli bir tripleks dairede oturan ve kodaman sevgilisiyle gününü gün eden New Yorklu bir moda tasarımcısıdır İstediği her şeye sahip olsa da hayatta en çok arzuladığı ilişkiden yoksundur Ve bir şey daha: O tam bir Fransa, Fransız erkek ve la vie française delisidir Yaşadığı şehirle birlikte işini, arkadaşlarını ve kodaman sevgilisini ardında bırakarak her şeye adieu diyen Klein soluğu Pariste alır

Yedinci bölgedeki yeni evine taşındıktan sonra çat pat yabancı dil bilgisiyle Fransızların dünyasına adımını atar: Her zaman kapının önünde hazır bekleyen motosikleti ile tipik bir Fransız erkeği olan, rahatına düşkün ve ****i Alexandrea gönlünü kaptıracak; Jean adlı üç erkeğe aynı anda randevu vererek bulaştığı beladan kurtulmaya çalışacak; kendisini metresi yapmak isteyen Mösyö Evli Kont seçimiyle ne kadar yanlış yaptığının farkına varacaktır

Pariste bir Amerikalının hayatı hiç bu kadar güzel – Café de Florede içilen çaylar, tavan arasında yapılan resimler, Lüksemburg bahçelerinde geçirilen öğleden sonraları – ya da kötü olmamıştı Ancak Klein ne Fransadan ne de Fransız erkeklerinde vazgeçebilir Paris Sarhoşu yeni hayat tarzına alışmayı konu edinen canlı ve eğlenceli bir kitap

Yazar:Kirsten LobeYayınevi:Koridor YayıncılıkSayfa Sayısı:440Etiket Fiyatı:14,00 YTLBizde :11,20 YTLKazancınız:%20ISBN:9944983556Basım Tarihi:Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com