Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aykut, evrenden, kitap, oğutun, torpilim

Aykut Oğut'un Evrenden Torpilim Var Kitap

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yazar Aykut Oğut çok satan kitabı “Evrenden Torpilim Var!” ardından ikinic kitabıyla 29 Nisan'da okuyucularıyla buluşuyor Yeni kitap yine Dharma Yayınları'ndan

Yazar Aykut Oğutun çok samimi itiraflarla kaleme aldığı, raflara çıktığı günden itibaren satış listelerinin baş sıralarından inmeyen “Evrenden Torpilim Var!” kitabı 100 baskı yapmıştı

Aykut Oğutun yeni kitabının en büyük sürprizi ise kitabın ismini her okurun kendisinin koyması olacak! Kitap 29 Nisan'da tüm kitapçılarda satışa sunuluyor Biz de pudracom ekibi olarak merakla bu kitabı bekliyoruz Okuduktan sonra kitapla ilgili görüşlerimizi sizlerle paylaşacağız

Kitabın kapak yazısı

Birisi bana “Aykut, hayatında öğrendiğin ve değişmende, başarılı olmanda sana en çok yardımı olan şey neydi?” dese, şunu söylerdim:
“Hiç kimsenin doğrusunu körü körüne takip etmemek! Kendi doğrumu, yani kendi gerçekliğimi ve onu YARATMA gücümü kullanmayı öğrenmek!”

Çocukken izlediğim bir karate filminde kahraman, hayatın sırlarını anlatan kitabı bulmak için düşer yollara Canavarlarla dövüşüp yendikten sonra bir tapınağa ulaşır Tapınakta kitabı korumakla görevli rahip der ki:

- İstersen hiç okuma bu kitabı, sadece koruyucusu ol Çünkü içinde bulacakların hiç hoşuna gitmeyebilir

Kahramanımız bir an tereddüt eder

- Deme öyle müdür yaw, uzun yol geldim karıştırma kafamı Hay Allah, şimdi bakmazsam hanım da çok kızar mahalleye dönünce

Demez elbette ve kitabın sayfalarını çevirmeye başlar Gördüğü şey sadece kendi yüzüdür Çünkü her sayfa AYNADAN oluşmaktadır O zamanlar hiç anlamamıştım ama 29 Sene sonra, gerçeğin aslında bu kadar BASİT olduğunu öğrendim ve kitabın kapağını ayna yapma fikri çıktı ortaya “Ehh o zaman kapağı ayna olan bir kitaba bakıp, kendilerini gördüklerinde, ismine de OKUYUCU KARAR VERMELİ” dedik

Doğrularınıza siz karar verin, kitabın adını bile siz koyun

Hadi gelin sohbete kaldığımız yerden devam edelim Alın çayınızı kahvenizi Oturun yamacıma şöyle

“Bir varmış bir yokmuuuuş Evvel zaman içinde bir evren varmııııııışş

Kitabın künyesi
Yazar: Aykut Oğut
Dharma Yayınları
296 sayfa
30 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com