![]() |
Aykut Oğut'un Evrenden Torpilim Var Kitap |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aykut Oğut'un Evrenden Torpilim Var KitapAykut Oğut'un Evrenden Torpilim Var Kitap Yazar Aykut Oğut çok satan kitabı “Evrenden Torpilim Var!” ardından ikinic kitabıyla 29 Nisan'da okuyucularıyla buluşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazar Aykut Oğutun çok samimi itiraflarla kaleme aldığı, raflara çıktığı günden itibaren satış listelerinin baş sıralarından inmeyen “Evrenden Torpilim Var!” kitabı 100 baskı yapmıştı ![]() Aykut Oğutun yeni kitabının en büyük sürprizi ise kitabın ismini her okurun kendisinin koyması olacak! Kitap 29 Nisan'da tüm kitapçılarda satışa sunuluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitabın kapak yazısı ![]() ![]() ![]() Birisi bana “Aykut, hayatında öğrendiğin ve değişmende, başarılı olmanda sana en çok yardımı olan şey neydi?” dese, şunu söylerdim: “Hiç kimsenin doğrusunu körü körüne takip etmemek! Kendi doğrumu, yani kendi gerçekliğimi ve onu YARATMA gücümü kullanmayı öğrenmek!” Çocukken izlediğim bir karate filminde kahraman, hayatın sırlarını anlatan kitabı bulmak için düşer yollara ![]() ![]() - İstersen hiç okuma bu kitabı, sadece koruyucusu ol ![]() ![]() Kahramanımız bir an tereddüt eder ![]() - Deme öyle müdür yaw, uzun yol geldim karıştırma kafamı ![]() ![]() Demez elbette ve kitabın sayfalarını çevirmeye başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğrularınıza siz karar verin, kitabın adını bile siz koyun ![]() Hadi gelin sohbete kaldığımız yerden devam edelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bir varmış bir yokmuuuuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitabın künyesi Yazar: Aykut Oğut Dharma Yayınları 296 sayfa 30 TL |
![]() |
![]() |
|