![]() |
Başka Kadını Seviyorsan, Bu Mektubu Yırt! |
![]() |
![]() |
#1 |
Yar'e
|
![]() Başka Kadını Seviyorsan, Bu Mektubu Yırt!![]() Gündeme bomba gibi düşen bir kadın, Eleni Karinte’n ve büyük bir aşk hikayesi… Ana haber bültenlerinde, gazete manşetlerinde bir aşk mektubu hepimizin gözlerini yaşarttı ![]() ![]() Bir Rum işadamının kızı olan Eleni ve Mustafa Kemal, evlenmek istemişler ancak Zübeyde Hanım bu evliliğe karşı çıkmış ![]() ![]() ![]() Evlenselerdi ne olurdu, bir ulusun kaderi değişir miydi? Bunu bilemeyiz ama ilk aşkların çok değerli olduğunu ve unutulmadığını hepimiz biliriz ![]() Bu yarım kalmış, yaşanılmamış ancak unutulmamış aşk hikayesi üzerine yorum yapmak gereksiz çünkü Atatürk’ü büyük bir tutkuyla seven Eleni’nin mektubu her şeyi anlatıyor: ''Çok seneler geçti, ben halen her gün senden haber bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Döneceğini, beni unutmayacağını biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Beni evlendirecekleri adamı sadece bir kez gördüm ve kendisi bana onu sevebileceğimi söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() Ebediyen seni seven ve seni bekleyen, Eleni Karinte'n ![]() Kader kimi zaman her şeyin önüne geçiyor ![]() ![]() ![]() Candan Ünal
~ Seven, sevdiğinin sözünü, başkalarının sözüne tercih eder ![]() ~ Seven, sevdiğinin sohbetini, başkalarının sohbetine tercih eder ![]() ~ Seven, sevdiğini memnun etmeyi, başkalarını memnun etmeye tercih eder ![]() İmam Gazâli (r
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|