Evlilikte 6. Hafta, 6. Ay Ve 6. Yıl :) |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Evlilikte 6. Hafta, 6. Ay Ve 6. Yıl :)SENI SEVIYORUM
6 hafta: Seni seviyorum6 ay: Tabii ki, seni seviyorum6 yil: Seni sevmesem çoktan çeker giderdimEVE GELIS 6 hafta: Askim, ben geldim6 ay: Selam!6 yil: Annen ne yemek yapmis?KAPI ÇALINDI 6 hafta: Zahmet etme, ben açarim6 ay: Ben açayim mi kapiyi?6 yil: Yahu su kapiya baksaniza!TELEFONDA 6 hafta: Sevgilim, Ayse telefonda6 ay: Seni ariyorlar6 yil: Telefoooon!ÇOCUKLUGA DAIR 6 hafta: Zor bir çocukluk geçirmissin6 ay: Senin anan da cins ha6 yil: Ulan tam da anana çekmissinTATIL PLANLARI 6 hafta: Bu yaz seni Venedik'e götürecegim6 ay: Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur?6 yil: Niye, evin suyu mu çikti?HEDIYELER 6 hafta: Bu yüzügü insallah seversin6 ay: Resim çerçevesi aldim, her zaman lazim6 yil: Su parayla kendine bir sey alKÜÇÜK SAKARLIKLAR 6 hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz6 ay: Dikkat etsene yahu!6 yil: Amma da sakarsin be kadin!FIKIR AYRILIKLARI 6 hafta: Ben pek bu fikirde degilim6 ay: Bu konuda yanlis düsünüyorsun6 yil: Saçma sapan konusma, Allahini 'seversenYEMEKLER 6 hafta: Yaptigin yemeklere de bayiliyorum6 ay: Bu aksam ne yiyoruz?6 yil: Gene mi makarna! ELBISELER VE ALISVERIS 6 hafta: Bu elbise sana çok yakismis6 ay: Bir elbise daha mi aldin?6 yil: Kaç para verdin buna?ÖZÜR DILEMEK 6 hafta: Özür dileyecek bir sey yapmadin ki6 ay: Biraz dikkat etsene be kizim6 yil: kır kır, evide yık gec töbeeee |
|
Cevap : Evlilikte 6. Hafta, 6. Ay Ve 6. Yıl :) |
|
|
#2 |
|
TiFus
|
Cevap : Evlilikte 6. Hafta, 6. Ay Ve 6. Yıl :)Hoş ve güzel bir tebessüm oluşturan paylaşım
|
|
|
|
#3 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Evlilikte 6. Hafta, 6. Ay Ve 6. Yıl :)beğnmenize sevndm :) |
|
|
|
#4 |
|
bukett
|
Cevap : Evlilikte 6. Hafta, 6. Ay Ve 6. Yıl :)gerçkten böyle oluyor sanırım (=
|
|
#5 |
|
peri
|
Cevap : Evlilikte 6. Hafta, 6. Ay Ve 6. Yıl :)haaa vay evlı olanların halıne ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
delishhhh
|
Cevap : Evlilikte 6. Hafta, 6. Ay Ve 6. Yıl :)daha 6 yılıma girmedim ama doğru bir tespit gidişat bunu gösteriyor:) sanırım bu 6 yıl dan sonra olanlar samimiyet göstergesi:)
|
|
|
|