Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yangın, yeri, yüreğim

Yüreğim Yangın Yeri

Eski 02-08-2010   #1
bukett

Yüreğim Yangın Yeri

Sokağına dikiliyor gözlerim oturduğum balkondan, orda olmadığını bile bile bu gece Ellerim çenemde gözlerim bir yanıp bir sönen sokak lambasına takılıyor, tam köşedeki Karanlık bastı çoktan Ay'ı arıyor gözlerim sadece gene gülümsüyor mu diye görebilmek için ama saklanmış bu gece Yıldızlarda yok göremiyorum Bir geceye göz kırpan sokak lambası var bir de kapalı perdeler ardından sızan ışıklar

Bir oda dolusu yalnızlığım var bu beş kişilik kalabalık içinde bu gece Duymadığım kahkahalar ve umursamadığım sohbetler Benim yaptığım tek şey sokağına dikmek gözlerimi ve hep yaptığım gibi özlemek seni Ay da fark ediyor sanırım bunu, gösteriyor yüzünü bana, teselli olmak ister gibi nazlı nazlı değiyor gözlerime İnmek geliyor içimden aşağıya, terk edip bu kalabalık yalnızlığı sana koşmak, çalmak kapını, orda değilsin bu gece, bile bile

Geçiverse diyorum hayalin köşeden, ay bakıyor yüzüme, sevmek diyor zor iş Hayır diyorum, sevmek huzur içinde bakmak demek geleceğe Gülümsüyor Şahit olduğu için titreyişlerime, itiraz etmiyor Beni baş başa bırakıp sensizliğimle köşeye çekiliyor Dur diyorum peşinden, gitme, biraz olsun aydınlat içime çöken karanlıkları, en azından bu gece

En sevdiğim kalabalık bu içeride gülüşen, karışmak istiyorum içlerine ve birkaç saatlik olsun seni özlediğimi unutmak Ama olmuyor, sende hala sancıyan yanım Denemeli belki de eşlik etmeyi bir oda uzağımdaki kalabalığa Bir çift yeşil göz dikiliyor gözlerime, kimseye anlatmadıklarımı ona anlattığım, benim en büyük sırdaşım, merakla bakıyor bana gene Bilirim çoktan anlamıştır bakışlarımdan derdimi Bir iki söz söylese diyorum kalkıp, azalmaz içimde büyüyen feryadın sesi biliyorum biliyorum ama gene de bekliyorum

Çok var sabaha, hala karanlık dört bir yanım ve ben oturduğum balkondan sokağına bakıyorum Koşar adım gelmek istiyorum kapına, gülen yüzünü görmek, tutsak olduğum gözlerinde erimek ve sarılmak ben geldim deyip de, orda değilsin bu gece, bile bile

Bakma sen satırlarım arasında koşuşturup duran hasrete, seni özlemek bile öyle güzel ki Bir cümle geliveriyor dilimin ucuna, yetmese de bendeki yerini anlatmaya dökülüveriyor dudaklarımdan; "Varlığıyla gurur duyduğum sevdiğim ve açılan ellerimdeki şükür sebebimsin sen Karışıyor karanlıkta rüzgarın şarkı sözlerisına sesim ama gelip dolmuştur kulaklarına, bilirim

G€rç€k ßana bîr adım daha yaklş gafl€t ßnd€n ßîr adm daha g€rî at ama uzak dr ßnd€n d€ssas

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Yüreğim Yangın Yeri

Eski 02-08-2010   #2
JOKER

Cevap : Yüreğim Yangın Yeri

emeğine sağlık

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com