Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kokmanın, mis, sırları

Mis Gibi Kokmanın Sırları

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mis Gibi Kokmanın Sırları

Mis gibi kokmanın sırları

ÇAĞLA ŞİKEL

"Baharatlı kokuları tercih ediyorum Parfüm dediğin koklayınca beni heyecanlandırmalı"
Parfümsüz olmaz

Güzel kokma konusunda çok titizim Parfümleri çok severim Şişesi çok büyük bile olsa parfümümü çantamda her yere taşırım
İmza parfümü

Son zamanlarda vazgeçemediğim birkaç tane parfümüm var Moduma göre Viktor&Rolf Flowerbomb, Hermes Elixir, Burberry Brit ve Coco Chanel parfümlerimden birini seçiyorum

Parfüm nereye sıkılmalı?
Mümkünse parfümü havaya sıkıp altına bile girerim Ama genelde boynuma, bileklerime ve kıyafetlerime sıkarım Zarar verdiği için saçlarıma sıkmam
İlk parfüm anısı

Karşı komşumuz Chanel No:5 kullanırdı, ben de o geçtiğinde kokusuna hayran olurdum O yüzden, çok küçük yaşlarda Chanel kullanmaya başladım
Oda parfümü

Üzerimde baharatlı, evimde ise vanilyalı kokuları seviyorum Salonda vanilya aromalı tütsüler yakıyorum

BAŞAK SAYAN

"Tatlı parfümlerden hoşlanırım Sandal ağacı ve limon içerikli parfümleri hem çok sofistike hem de çok taze buluyorum"
Mevsime uygun parfümler

Kış aylarında, gündüzleri Chanel No:5, geceleri ise Chopard Casmir; yaz aylarında ise gündüzleri Sarah Jessica Parker Dawn, geceleri Lancome Poem kullanıyorum
İmza parfümü

Mevsimlere göre parfüm seçimlerimi değiştirsem de Dawn ve Casmir, benimle özdeşleşen iki parfüm
Parfüm nereye sıkılmalı?

Kalıcı olması için kulak arkalarına da sıkmak şart Parfümümü boynuma ve bileklerime de sıkarım ama kıyafetlerime asla sıkmam
Evde

Evimin mis gibi kokması için de salonumda her daim sandal ağacı kokulu mumlar yakarım

SELEN SEYVEN

"Taze parfümler bana göre Yağmur sonrası toprak kokusuna ve limon ağacı yapraklarının kokusuna bayılırım"
Kokulu mum

Evimde sürekli mum ve tütsü yakarım çünkü mumun verdiği loş ışığa ve tütsülerin kokusuna bayılıyorum
İmza parfümü

Flora bay Gucci
Parfüme destek

Parfümlerimi daha kalıcı kılmak için zaman zaman duş jellerini de kullanmayı deniyorum Çantamda ağırlık yapmaması için parfümüm yerine hafif kokulu deodorantları çantamda taşıyorum
Parfüm nereye sıkılmalı?

Herkes boynuna sıkar ama ben bileklerime ve kulak arkasına sıkmayı tercih ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com