![]() |
Mis Gibi Kokmanın Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mis Gibi Kokmanın SırlarıMis gibi kokmanın sırları ÇAĞLA ŞİKEL "Baharatlı kokuları tercih ediyorum ![]() Parfümsüz olmaz Güzel kokma konusunda çok titizim ![]() ![]() ![]() İmza parfümü Son zamanlarda vazgeçemediğim birkaç tane parfümüm var ![]() ![]() Parfüm nereye sıkılmalı? Mümkünse parfümü havaya sıkıp altına bile girerim ![]() ![]() ![]() İlk parfüm anısı Karşı komşumuz Chanel No:5 kullanırdı, ben de o geçtiğinde kokusuna hayran olurdum ![]() ![]() Oda parfümü Üzerimde baharatlı, evimde ise vanilyalı kokuları seviyorum ![]() ![]() BAŞAK SAYAN "Tatlı parfümlerden hoşlanırım ![]() Mevsime uygun parfümler Kış aylarında, gündüzleri Chanel No:5, geceleri ise Chopard Casmir; yaz aylarında ise gündüzleri Sarah Jessica Parker Dawn, geceleri Lancome Poem kullanıyorum ![]() İmza parfümü Mevsimlere göre parfüm seçimlerimi değiştirsem de Dawn ve Casmir, benimle özdeşleşen iki parfüm ![]() Parfüm nereye sıkılmalı? Kalıcı olması için kulak arkalarına da sıkmak şart ![]() ![]() Evde Evimin mis gibi kokması için de salonumda her daim sandal ağacı kokulu mumlar yakarım ![]() SELEN SEYVEN "Taze parfümler bana göre ![]() ![]() ![]() ![]() Kokulu mum Evimde sürekli mum ve tütsü yakarım çünkü mumun verdiği loş ışığa ve tütsülerin kokusuna bayılıyorum ![]() İmza parfümü Flora bay Gucci ![]() Parfüme destek Parfümlerimi daha kalıcı kılmak için zaman zaman duş jellerini de kullanmayı deniyorum ![]() ![]() Parfüm nereye sıkılmalı? Herkes boynuna sıkar ama ben bileklerime ve kulak arkasına sıkmayı tercih ederim ![]() |
![]() |
![]() |
|