Vazgeçtiğim! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Vazgeçtiğim!Vazgeçtiğim; Vazgeçildiğim anımda çıktın karşıma Dünlerimin tozunu almamıştım henüz ve darmadağınıktı bütün anılarım ![]() ![]() Suskunluğum birikmişti dudaklarımda Vazgeçtiğim; Vazgeçildiğim anımda çıktın karşıma Sefildim![]() ![]() Pimi çekilmiş bekliyordum gerçeğin içinde; gidenlerin ardından kalan etten duvarlarım vardı ![]() ![]() Kafamın içinden; ardından ağladıklarımı yollamamıştım henüz Kendimi dünümde yaratmıştım ![]() ![]() Bugünüm için yaşayan bir “ben”e yer yoktu bu yolculukta Kurşun sesi kadar hızlıydı acılar yüreğime otururken ![]() ![]() Ne kurşunu havada tutabiliyordum ne de sevdayı sıcak bir yürekte![]() ![]() Benim alışverişlerim de hiç adil olmamıştı zaten, acılarımı nakit yaşayamamıştım hiçbir zaman ![]() ![]() Vadesini bir ömür ödüyordu yüreğim Zemherilerim; mevsim dönüşlerini yaşamadı hiç ve düş bahçelerim için bahara geçit vermiyorlardı Yaramazlıkları sonrasında uslanmış bir çocuk edasıyla dolanıyordu yalnızlığım düş bahçemin zemherisinde; zemherilerim bile ipotekliydi![]() ![]() Darmadağın mazimin nazını çekiyordu bugünüm ![]() ![]() Vazgeçtiğim; Vazgeçildiğim anımda çıktın karşıma Davetsiz bir konuk gibi geldin ![]() ![]() Ne gel diyebiliyordum, ne de git ![]() ![]() Bugünüm ve düşlerim için köprü olma hevesi vardı duygularında Ne diyebilirim ki Sana? ![]() ![]() Gerçeğime düşün elleriyle dokunacaksan gir içeri Gerçeğime aşkın yalanlarını söyleyeceksen gir içeri Dağınıklığımı dağınıklığınla toplayacaksan, mühürlü olanları açacaksan gir içeri ![]() ![]() Kurşunu havada, sevdayı yürekte tutacaksan gir içeri ![]() ![]() Yalan da olsa gir, gerçek de olsa ![]() ![]() Nasıl olsa ikisi de yaralıyor insanı Farketmez Vazgeçtiğim ![]() ![]() Nasıl olsa ne kurşunu havada tutabiliyorum, ne de sevdayı sıcak bir yürekte ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Vazgeçtiğim!yhaa suskun harika diğerleri gibi tşkler paylaşım için ![]() ![]()
|
|
|
|