Kayısı Güneşi Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kayısı Güneşi TarifiKayısı Güneşi Tarifi 500 g kuru kayısı 50 g bal (1/2 kahve fincanı) 1 adet vanilya çubuğu Limon suyu Carte dOr Selection Krem Karamel (1 top) Carte dOr Vanilyalı Dondurma (1 top) ![]() Fırın kabına yağlı kağıt yayın Kayısıları bal ile karıştırın Vanilya çubuğunu kazıyıp karışıma ekleyin Alüminyum folyo ile üstünü örtün Önceden 180 C derecede ısıttığınız fırında 30-35 dakika pişirin Limon suyunu ekleyip soğumaya bırakın Carte dOr Selection Krem Karamel ve Carte dOr Vanilyalı Dondurma ilavesiyle servis yapın Bu tatlıyı suyunu boşaltıp ikiye kırdığınız taze Hindistan cevizinin içinde de servis yapabilirsiniz
|
|
|
|