Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaymaklı, minyon, tarifi

Kaymaklı Minyon Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaymaklı Minyon Tarifi



Kaymaklı Minyon Tarifi

1 kg ekşi elma (küçük)
1/2 kg toz şeker
1 avuç taze badem
200 gr kaymak veya krem şanti
1 tutam tarçın

Elmalar soyulup çekirdekleri temizlendikten sonra genişçe bir kap ya da tepsiye dizilip şeker serpilir Üstünü örtecek kadar su konup bunu çekinceye kadar pişirilir Soğuyunca tabağa konur Üzerine tarçın ekilip göbeklerine kaymak, onun üstüne de bir badem tanesi konarak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.