![]() |
Saray Lokması Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saray Lokması TarifiSaray Lokması Tarifi Hamuru: 250 Gr ![]() 200 gr ![]() 1 tatlı kaşığı maya 1 kahve fincanı su 1 kahve kaşığı pudra şekeri 1 kahve kaşığı tuz 1 bütün yumurta Kızartmak için: 1 kg ![]() Şurubu: 1 kg ![]() 400 gr ![]() 1/2 kahve kaşığı limon tuzu Şurup malzemesini hep beraber 2 dakika kaynatınız, soğumaya bırakınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Lokma sıkışı halinde yeter derece el alışkanlığı ve el çabukluğu ister ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|