|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alametleri, anlatım, gerçekleşen, işte, kıyamet, kıyametin, resimlerle |
![]() |
Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle AnlatımGerçekleşen Kıyamet alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle Anlatım
![]() İlim ortadan kalkacak, cehalet yerleşecek ![]() ![]() Sarhoşluk veren içkiler yaygınlaşacak ![]() ![]() Çobanlar zenginleşerek bina yapımında yarışacaklar ![]() ![]() ![]() Adam öldürme olayları ve fitne artacak ![]() ![]() Elli kadına bir erkek düşecek derecede kadın nüfusu çoğalacak ![]() ![]() Kadınlar sosyal konum açısından ön plana çıkarılacak ![]() ![]() Kadınlar erkeklere benzemeye çalışacak ![]() ![]() Erkekler erkeklerle, kadınlar da kadınlarla yetinecekler ![]() ![]() Zina açıkça işlenir hale gelecek ![]() ![]() Kötülük ve fuhuş yayılacak ![]() ![]() Açıklık yayılacak, hayâsızlık çoğalacak ![]() ![]() İnsanlar hayatlarından bıkarak ölülere imrenecek ![]() ![]() Allah allah diyecek kimse kalmayacak ![]() ![]() Geceyle gündüz birbirine eşit hale gelerek kıyametin kopuş zamanı yaklaşacak ![]() Camiler süslenecek, ama ibadete önem verilmeyecek ![]() Cihad ve irşad faaliyetleri terk edilecek ![]() ![]() Sadece din dışı ilimler öğrenilecek ![]() ![]() Kur'ân'ın önemi insanlar tarafından unutulacak ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle Anlatım |
![]() |
![]() |
#2 |
b@ron
|
![]() Cevap : Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle AnlatımKur'ân'ın önemi insanlar tarafından unutulacak ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle Anlatım |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Gerçekleşen Kıyamet Alametleri & İşte Kıyametin Alametleri Resimlerle AnlatımAllah razı olsun inşallah o günleri görmeyiz
|