![]() |
Salçalı İtalyan Makarna Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Salçalı İtalyan Makarna TarifiSalçalı İtalyan Makarna Tarifi Malzemeler 3 yemek kaşığı domates salçası 3 su bardağı un 3 adet yumurta 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı tuz Ayrıca; 2 yemek kaşığı tereyağ veya margarin veya 7-8 yemek kaşığı zeytinyağı ![]() Yemeğin Tarifi Domates salçası, yumurta, tuz ve 1 kaşık sıvıyağ karıştırın ![]() ![]() ![]() Hamuru 2 eşit parçaya bölüp 2 büyük yufka şeklinde açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler İçindekiler (4 kişilik): - 350 gram macaroni makarna - 4 bardak donmuş çok amaçlı kıyma sosu, buzu çözülmüş - 1/2 bardak fesleğen yaprağı, kabaca doğranmış - 1 ![]() Yapılışı Hazırlanışı: Fırını önceden 180 Dereceye ayarlayın ![]() ![]() Pakette yazanlara göre kaynayan tuzlanmış suda makarnayı pişirin ![]() ![]() Kıymalı sosu ve fesleğeni ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not ve İpuçları: Kıyma sosununu çözmek için mikrodalga fırının düşük çözme ayarında 15 dakika bekletin ![]() |
![]() |
![]() |
|