![]() |
Kadınlara Neden Silah Verilmez |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Kadınlara Neden Silah Verilmez[FLASH]http://www ![]() ![]() ![]() İzlesene ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kadınlara Neden Silah Verilmez |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Kadınlara Neden Silah Verilmezİzlerken oldukça keyif aldım :) Ancak Karadeniz kadınını listenin dışında tutmak gerek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Kadınlara Neden Silah Verilmezsakın vermeyin silah milah zevk için kurşuna dizerler valla ![]() teşekkürler kaplan abi ve VANDETTA abi
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kadınlara Neden Silah VerilmezValla bir ara bizimkileri bunların dışında tutmak lazım diye bi not düşmek gelmişti içimde KAPLAN,neyseki benim üşengeçliğimi sen tamamladın ![]() ![]() ![]() Ama yeri gelmişken kendimin bi rezilliğini anlatmak istiyorum; Askerden 2-3 sene önce 4 kafadar oturuyoruz saat 7 gibi dedik hadi gidelim Of'a çıktık yola gittik,dönüşte araba bulamadık bizimkileri de arayamıyoruz,giderken izin vermezler diye kaçarak gitmiştik,yaklaşık 7 km yolu kah o çay fabrikasının köpeği saldıracak kah buradan bi çakal çıkacak diye diye yürüdük gecenin 11:00 den sonra,ana yoldan içeri döndük artık tırmanıyoruz tam evi anayoldan yukarı yarıladık birine denk geldik düğün varmış bir yerde oda fırsattan istifade almış eline bombalıyı saydırıyor yanaşdım s ![]() ![]() Ama söylemesi ayıp M1'le acemi birliğinde birinciydim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kadınlara Neden Silah VerilmezKöyde evinde erkek olmayan kadınlar silah atıyorlardı her akşam etraftaki yabani hayvanları kaçırmak için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Kadınlara Neden Silah Verilmez:) Sen bizleri güldürdün, Allah da seni güldürsün Sevgili Vandetta ![]() |
![]() |
![]() |
|