![]() |
Hububat Çeşitleri Nelerdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hububat Çeşitleri NelerdirHububat Çeşitleri En çok kullanılan hububat mamulleri şunlardır: Un: Ayıklanmış, yıkanmış hububat tanelerinin öğütülüp elenmesile elde edilir ![]() ![]() ![]() ![]() Nişasta : Hububatın çeşitli şekillerde işlenmesile elde edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() irmik: Glüteni fazla iri öğütülmüş bir buğday çeşididir ![]() ![]() Bulgur: Buğdaydan elde edien çok önemli bir besin maddesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinç: Tahılların en çok kullanılanlarından biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|