![]() |
Asma Yaprağından Barbunya Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asma Yaprağından Barbunya TarifiASMA YAPRAĞINDA BARBUNYA Malzemeler ( 4 kişi için) 1 Kg Balık (4 adet) 8 Asma Yaprağı 1 adet Limon SOSU 2 yemek kaşığı Limon Suyu 1 yemek kaşığı Zeytinyağ 10-15 sap kıyılmış Maydanoz 10-15 sap kıyılmış Dereotu Tuz, Karabiber Temizlenmiş barbunyaları yıkayıp kurulayınız ![]() Sos malzemelerinin hepsini karıştırınız ![]() ![]() ![]() Sonra balıkları 2şer asma yaprağına sarınız ve camdan bir fırın tepsisine yerleştiriniz ![]() ![]() Cam tepsiyi, 200º ısıtılmış fırına koyarak, 5 dakika bir tarafını daha sonra 5 dakika öbür tarafını pişiriniz ![]() Servis yaparken, limonlu 4'e bölerek servis tabağında balığın yanına ilave ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|