![]() |
Roladen (Fileto Et Sarmasi) Almanya Mutfagi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Roladen (Fileto Et Sarmasi) Almanya MutfagiRoladen (fİleto Et Sarmasi) -------------------------------------------------------------------------------- Malzemeler: Sığır eti (Sırt kısmından) 700 gr ![]() Hardal 4 silme çay kaşığı Soğan (Küçük, çok ince kiyilmis) 1 adet Domuz pastırmasi 4 ince dilim (Tercihe göre dana pastirma da olabilir) Salatalık ((turşuluk)) 2 adet İç yağı 25 gr ![]() Taze kereviz yaprağı 2 sap Havuç (Doğranmış) 1 adet Pırasa (Doğranmış) 1 adet Tuz ,Karabiber (Taze çekilmiş) Et suyu 3 bardak Tereyağı , Un 3 kaşık Yapilisi: Sığır etini 4 ince dilim halinde kestirin ![]() ![]() Et dilimlerinin üzerine hardal sürün ve tam orta kısımlarına birer dilim domuz pastırması yerleştirin ![]() Salatalığı uzunlamasına ikiye bölün ve dilimlerinin üstüne birer tane koyun ![]() Et dilimlerini dolma gibi sarın ve iplikle bağlayın ![]() İcyağını bir tavada eriterek sarılmış et dilimlerini nar gibi oluncaya kadar kızartın ![]() ![]() Tavaya sebzeleri koyarak karıştırarak 5 dakika kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Kavrulmuş ve pişmiş sebzeyi tel bir elekten ezerek geçirin veya blenderla püre oluncaya kadar karıştırın ![]() ![]() Başka bir tavada yağı eritin, içine unu katın ve karıştıra karıştıra 2-3 dakika kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|