![]() |
Elmali Sosis Almanya Mutfagi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmali Sosis Almanya MutfagiElmali Sosİs -------------------------------------------------------------------------------- Malzemeler: İç yağı 25 gr ![]() Sosis 700 gr ![]() Elma 500 gr ![]() Tereyağı 1 çorba kaşığı Toz şeker 3,5 çorba kaşığı Kuru üzüm 50 gr ![]() Lahana turşusu (Servis için) Yapilisi: İçyağını genişçe bir kapta eritin ve sosisleri nar gibi kızartın ![]() Elmaları soyun, göbeğini çıkartın ve dilimleyin ![]() Yağı küçük bir tavada eritin ve elmaları atarak tavanın üstünü kapatın ![]() ![]() ![]() Lahana turşusunu ısıtın ![]() Elmaları bir servis tabağına sıralayın, üzerine kızarmış sosisleri yerleştirin, hemen sıcak servis yapın ![]() Isıttığınız lahana turşusunu ayrı bir tabakta servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
|