![]() |
Bari Usulü Katli Güvec İspanya Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bari Usulü Katli Güvec İspanya MutfağıBari Usulü Katli Güvec Malzemeler: 1 ![]() 3 adet orta boy domates 1 demet maydanoz 1 çay kasigi tuz 1 çay kasigi karabiber 2 ![]() 2 adet orta boy kabak (soyulmadan 1 parmak eninde halka dogranmis) 3 ![]() 2 su bardagi temizlenmis, yikanmis kabuksuz midye (ya da dondurulmus midye) 4 ![]() 1 su bardagi pirinç 10-12 adet kiraz domates (varsa) Ayrica: Yarim su bardagi zeytinyagi Yarim su bardagi et suyu (yada yarim su bardagi sicak su içine 1 adet et suyu tabletini atip, kullanabilirsiniz) ![]() Yapilisi: Genis bir güveç veya derin ve genis bir kabin altina küp dogranmis domates ve ince kiyilmis maydanozlari yerlestirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|