![]() |
Öyle Birini Sevin Ki... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Birini Sevin Ki...Öyle birini sevin ki , gün onunla başlasın ![]() aklınıza ilk gelen, "sevgili, ey sevgili, canım sevgili" derken; yüreginiz, siiriniz dudagınızdaki terennümünüz o olsun ![]() yediverenler, günebakanlar onun kokusunu sunsun benliginize ![]() bitsin ![]() alternatifsiz o olsun ![]() siz olsun ![]() gözyaşınızda inciniz olsun ![]() gitmeyeceginiz kadar sizin olsun ![]() duyarsınız kalbiniz cıldırmıscasına onun icin gümbürdesin ![]() karayel samyeline, sekva sükrana, karanlıklar aydınlıga dönüssün ![]() "ümitsizlik" pılını pırtısını toplayıp gitsin ![]() ![]() Ve de o varsa her sey var olsun ![]() Öyle birine yürekten sarılın ki, aranızdan rüzgar dahi gecemesin, kıyametin ayak seslerini duysanız bile o varsa yanınızda umurunuzda olmasın ![]() Öyle birine müptela olun ki, o kalbinizden cıkarsa sayet ruhunuz bedeninizden sökülecekmiscesine olsun ![]() zamanda gözleriniz, cigeriniz, ruhunuz sevginizi söyleyip dursun ![]() Öyle birine baglanın ki, yüreginizin adımları onun adına yürüsün ![]() gecen sarkı o olsun ve de "İcimden gecen sarkı gittiginde ne yaparım ben!" diyebilirsiniz ![]() Öyle birine gönül verin ki, gönlünüz onun ardından kossun, önünde hicbir mani olmasın ![]() Öyle birine meftun olun ki, siirinizin ilhamı, duanızın kaynagı "seviyor sevmiyor lara" gerek kalmasın onun da sizi sevdigi biri olsun ![]() Öyle birine vurulun ki, "ben seni fakatsız,nedensiz,cünkü süz seviyorum ![]() Bakma sen simdiki zaman eki kullandıgıma ![]() zamanla diyorum ki "seni seviyorum" ![]() ![]() Seni ölesiye ve öylesine cok seviyorum ki birbirimizi baglayan ipler görülmeyecek kadar seninim ben ![]() dösedim ![]() ![]() zor gelen taraflarını da seviyorum, her seyinle; bilmedigim bilsen ürkecegim, anlamadıgım, anlayamayacagım yanlarınla seviyorum ![]() "de" haliyle ne de "e" haliyle seviyorum ![]() ![]() seni sevdigim yerdeyim, her yerdeyim diye haykırabilirsiniz ![]() İste böyle birini sevin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|