![]() |
Renkli Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Renkli SözlerRenkli Mesajlar renkli kalemlerle Adını Yazıyorum Boş Duvarlara Senin Sayende renkli ve Canlı oluyor Duvarlar Ayrılıklar hayatımı Karartıyor sende gitme hayatın rengini kötüleştirme ![]() Gökkuşağı gibisin rengarenk güldüğünde dünyama ışık saçıyorsun canlı renklerinle ![]() Sensiz Kalacağıma Hayatın renksiz izlerim Daha iyi ![]() seninle dünya güzel seninle insanlara daha içten bakıyorum seninle hayatın renklerini tadıyorum aşkım ![]() ![]() Yarınlarımı bekliyorum yarınlarımda seni görüyorum yarınlarımda bir renksin hayatımın anlamı ben Seninle Hayatı Sevdim ve Ben Seninle hayatın renklerini benimsedim ![]() Rengarenk Bir Hayat Diliyorum içinde Sadece Senin Aşk Renklerin Bulunsun ![]() O kadar Canlı bakıyorum ki hayata Renkler Gözümde Seni Gösteriyor Bana ![]() Siyah beyaz Yarınlarım Seninle renklernir Ancak Sen Hayatımın En Koyu Rengisin Seviyorum Seni ![]() Renksiz Hayatımın Renkli Hayallerisin ve Umutlarısın ![]() Ben hayatı renkli yaşamayı Severim ben hayatı Seninle Severim Sen hayatımın En Güzel rengisin ![]() |
![]() |
![]() |
|